Email os
Nyheder

FAQ

Hvor skal solsikringer placeres?

Solpanelsikringer er typisk installeret et af tre steder. Den første placering er mellem batteribanken og laderegulatoren. Alternativt kan sikringen være placeret mellem laderegulatoren og solpanelerne eller mellem inverteren og batteribanken.

Hvad er en PV-isolator?

CHYT solar isolator switch er en sikkerhedsmekanisme, der giver mulighed for manuel afbrydelse af jævnstrøm (DC) strømstrømmen fra solcelleanlægget (PV).

Hvad er en PV array DC isolator switch?

CHYT rooftop DC isolator er en sikkerhedsafbryder installeret i nærheden af ​​et solpanelsystem for at afbryde DC-strømmen mellem panelerne og inverteren. Selvom det er manuelt betjent, kan det være hovedårsagen til systembrande, da det er tilbøjeligt til fejl og funktionsfejl.

Hvad gør en PV-afbryder?

PV-afbryderen fungerer som en afbryder, der bryder DC-strømmen fra solpanelerne til inverteren, og AC-afbryderen adskiller inverteren fra det elektriske net.

Er en PV-isolator det samme som en afbryder?

CHYT isolator er designet til kun at blive brugt i mangel af strøm, hvilket betyder, at den er beregnet til at blive brugt, når strømforsyningen er slukket. Omvendt er en afbryder beregnet til at blive brugt, mens strømforsyningen stadig er aktiv, så den kan fungere optimalt, selv mens elektriciteten flyder.
Mobil
+86-15058987111
Adresse
Jingtai testudstyr, Xiangyang Industrial Zone, Liushi Town, Leqing City, Wenzhou City, Zhejiang-provinsen
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept